Cher

De Corina Buhagiar, pe

S-a născut pe 20 mai 1946 în California, USA, cu numele Cheryl Sarkisian LaPiere. Şi-a început cariera la 17 ani în formaţia pop rock „Sonny and Cher”, alături de cel care i-a fost soţ.
A câştigat Oscar pentru actorie în 1988, pentru rolul din „Moonstruck”. Are în palmares premii Grammy, Emmy sau Golden Globe şi mai multe melodii care au fost No.1. Cariera ei se întinde pe 4 decenii şi include albume de succes, filme sau show-ri de televiziune. A fost căsătorită cu Sonny Bono 11 ani şi cu Gregg Allman 4, cu fiecare dintre ei având un copil.

Despre diferenţa între actorie şi cariera muzicală, Cher spunea: „Nu-mi place vocea mea prea mult. Cred că sunt o mai bună actriţă decât cântăreaţă. A cânta este ca şi cum te-ai duce la o petrecere acasă la cineva. A juca este ca şi cum ai da o petrecere la tine acasă. Când te duci acasă la altcineva pentru o petrecere nu e responsabilitatea ta, dar când dai o petrecere la tine acasă, ai o mulţime de responsabilităţi. Toată lumea trebuie să se simtă bine. Pentru mine, actoria e ceva mai profund.”

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro