Oprah Winfrey

De Corina Buhagiar, pe

Lady O s-a născut pe 29 ianuarie 1954, în Mississippi, USA. Este gazda celui mai popular show de televiziune din USA, prima pe lista
celor mai populare persoane din America. Lady O s-a născut pe 29 ianuarie 1954, în Mississippi, USA. Este gazda celui mai popular show de televiziune din USA, prima pe lista celor mai populare persoane din America şi prima femeie de culoare miliardară.

Ea este cea care a revoluţionat talk show-ul şi este celebră mai ales pentru operele sale de binefacere. A avut o copilărie extrem de dură. Părinţii ei adolescenţi s-au despărţit repede după ce au avut-o. Oprah a crescut lângă o bunică atât de săracă încât îi făcea rochie din saci de cartofi. La 9 ani a fost răpită şi la 14 dădea naştere unui băieţel care a murit după două săptămâni, din cauză că se născuse prematur.

Toate acestea n-au doborât-o pe Oprah care la 19 ani era deja o vedetă locală, graţie unei emisiuni la un post de radio. Televiziunea a urmat apoi în mod firesc. În 1993 are deja cea mai cunoscută gazdă a unui show de televiziune şi realiza performanţa unei audienţe de 100 de milioane de telespectatori, în timpul unui interviu cu Michael Jackson.

Despre celebritate, Oprah spunea: „O mulţime de lume vrea să meragă cu tine în limuzină, dar tu vrei pe cineva care să ia autobuzul cu tine când se strică limuzina.”

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro