Nicole Scherzinger

De Unica.ro, pe

Îţi aminteşti, desigur, videoclipurile trupei Pussycat Dolls, în care cele cinci fete, una mai frumoasă ca alta, se îndreaptă cu paşi hotărâţi către cameră. În fruntea lor, cea mai sexy…
dintre ele: Nicole Scherzinger.

S-a născut pe 29 iunie 1978, în Hawaii. Mama ei era dansatoare de hula şi a divorţat de tatăl ei biologic pe când ea avea doar 6 ani. Au plecat în Statele Unite şi s-au stabilit în Louisville, Kentucky, unde a avut o copilărie foarte cuminte, de vreme ce bunicul ei era predicator.

În 2003 a devenit vocea principală a grupului Pussycat Dolls, dar înainte de aceasta a cântat împreună cu alte grupuri vocale. Despre unul dintre ele numit Eden´s Crush, are un comentariu de Rac tipic, sensibil şi plângăreţ: „Era un iad… Eram în formaţie alături de alte cinci fete şi fiecare zi reprezenta o tortură pentru mine. În fiecare zi plângeam foarte mult. Grupul trebuia să reprezinte distracţie şi frivolitate, dar în realitate era mizerabil… Eram prea sensibilă atunci, dar am devenit mai puternică. Nu puteam să ajung membră în Pussycat Dolls dacă nu treceam prin această experienţă cu Crush.”

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!