Leonardo diCaprio

De Corina Buhagiar pe

Cel care va rămâne în istoria filmului ca Jack Dawson din Titanic, s-a născut în 1974, în LA, USA. Mama sa, de origine germană, i-a pus numele după marele artist DaVinci.
Tatăl lui, de origine italiană, a părăsit familia când Leonardo nu avea nici un an. Primii ani ai copilariei şi i-a petrecut într-un cartier extrem de rău famat al LA-lui pe care îl va numi, mai târziu, „Ghettoul Hollywoodului”.  
 
La cinci ani juca deja într-un serial de televiziune, de unde era aproape să fie dat afară din cauza comportamentului necivilizat. A debutat în cinematografie în 1991 şi a făcut carieră cu roluri memorabile ca cele din „Romeo şi Julieta”, „Catch me if you can”, „Aviatorul” sau „Omul cu masca de fier”. Este pe lista celor „100 de Staruri de film din toate timpurile”.
 
Nu este căsătorit, însă deţine o listă impresionantă de iubite celebre, dintre care nu lipsesc Liv Tyler, Demi Moore, Gisele Bundchen, Carmen Electra sau Cameron Diaz. „Nu sunt deloc ca Romeo, mărturiseşte Leonardo. N-aş avea atâta curaj să fac ce-a făcut el”.

foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro