Katy Perry

De Corina Buhagiar, pe

Cântăreaţa pe care revista Maxim tocmai a declarat-o cea mai sexy din lume s-a născut pe 25 octombrie 1984, în Santa Barbara, California. Ambii ei părinţi sunt pastori…
, are o soră mai mare şi un frate mai mic şi şi-a început activitatea muzicală de la 9 ani, cu cântece creştine cântate în biserică, varianta folk.

S-a lansat în muzică cu numele ei real Hdson, dar albumele de-atunci n-au avut succes. În 2007 Katy şi-a scgimbat numele în Perry, numele de fată al mamei sale, şi o dată cu aceasta şu norocul. A lansat întâi un single pe Internet „Ur So Gay”, iar apoi a dat lovitura cu „I Kissed a Girl” în 2008.

În numai 2 ani a reuşit să-şi câştige un loc în topul celor mai buni artişti ai deceniului. A fost logodită cu Travie McCoy cu care a avut o relaţie de mai mulţi ani, însă i-a spus „Da” actorului britanic de comedie Russell Brand, nu mai departe decât sâmbăta, 23 octombrie, într-o ceremonie discretă oficiată în nordul Indiei.

Legat de hitul care a facut-o celebră, Katy spunea: „Dacă am sărutat vreodată o fată? Bineînteles ca am sărutat! Nu pot să cânt despre asta şi să n-o fi făcut. Ar fi culmea ipocriziei. Fantasez despre Scarlett Johansson, Natalie Portman şi Angelina Jolie – pe ele cu siguranţă le-aş săruta!”

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!