Julia Roberts

De Unica.ro pe

Considerată de mulţi cea mai populară actriţă a Statelor Unite, Julia Roberts s-a născut pe 28 octombrie 1967. Iniţial şi-a dorit să devină medic veterinar, iar mai târziu, jurnalist.

La 20 de ani şi-a urmat fratele la Hollywood şi… a dat lovitura! Cel mai cunoscut film al ei rămâne „Pretty Woman” şi a câştigat Oscarul pentru rolul principal din „Erin Brockovich”. A împărţit gloria cu echipa celebră din Ocean’s 11 sau 12, iar publicul o adoră în comedii romantice.

Despre ea însăşi spune, cu modestie: „I’m just a girl from a little town in Georgia who had this giant, absurd dream.” (Sunt doar o fată dintr-un orăşel din Georgia care a avut acest vis uriaş şi absurd – de a deveni actriţă, n.n). Devenit în mod evident realitate, dacă luam în considerare că a deţinut locul întâi la „cei mai influenţi oameni de la Hollywood”. Nu a apărut şi nici nu va apărea vreodată nud în vreo scenă şi se auto-defineşte „înaltă şi isteaţă”.

A fost măritată 2 ani tot cu un Scorpion, Lyle Lovett, dar n-a mers. Iar din 2002 este soţia lui Daniel Moder, un cameraman în zodia Vărsător, căruia i-a dăruit trei copii: Hazel Patricia şi Phinnaeus Walter în 2004 şi Henry Daniel în 2007.

Din cauză că nu putea avea copii în mod natural, a utilizat fertilizarea in vitro, un fel de modă la Hollywood, care permite şi celebra PGD – preimplantation genetic diagnosis – adică verificarea embrionilor înainte de a fi împlantaţi în uter. Astfel se poate alege sexul viitorilor copii şi le scuteşte pe vedete de necazul de a naşte un copil cu defecte genetice.

foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro