Joy Bryant

De Corina Buhagiar, pe

S-a născut pe 19 octombrie 1976, într-o casă modestă din Bronx, New York. Mama ei avea doar 15 ani când a născut-o. Joy a fost înzestrată…
… de la natură atât cu frumuseţe cât şi cu isteţime şi a avut norocul să fie luată în grija unei organizaţii de ajutorare a tinerelor talente numită „A Better Chance”. Joy a fost o elevă foarte bună, aşa că la terminarea liceului a primit o bursă la Universitatea Yale.

Aici a început să facă modelling, ajungând să prezinte moda până la Paris şi să reprezinte case celebre, precum Victoria’s Secret sau Tommy Hilfiger. Ca actriţă şi-a început cariera în 2001, într-un serial de televiziune, „A hip Hopera”, alături de staruri hip-hop cunoscute, ca Beyonce sau Mekhi Phifer.

A apărut şi într-o comedie a lui Eddie Murphy, dar primul ei rol serios a fost în „Antwone Fisher”, filmul în care Denzel Washington şi-a făcut debutul ca regizor. A jucat şi în „London” sau „Get Rich or Die Tryin'”, în 2005, cu care şi-a câştigat faima de actriţă completă şi versatilă. E căsătorită din 2008 cu Dave Pope.

Un pic din filosofia ei de viaţă: „Ca să îţi iasă bine ceva, trevuie să fii relaxat şi pregătit. Trebuie să fii deschis şi cât mai flexibil, ca să poţi primi tot ceea ce vine spre tine.”

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!