John Cusack

De Unica.ro pe

S-a născut pe 28 iunie 1966 în Chicago, SUA. A fost pe scenă încă de la vârsta de 12 ani, a jucat în diverse reclame şi filme. În afară de mama lui care e profesoară de matematică, tot restul familiei…
familiei tatăl şi ceilalţi patru fraţi şi surori – lucrează în istoria filmului.

Cel mai probabil ţi-l aminteşti din filmul „Serendipity”, în care joacă rolul unui bărbat care se îndrăgosteşte în ajun de Crăciun şi se căsătoreşte cu fata de atunci de-abia după zece ani, când fiecare îşi construise deja alt drum şi nimeni nu mai spera nimic. Soarta însă avea alt plan. Unul din cele mai impresionante aspecte ale filmului este relaţia cu cel mai bun prieten al lui – actorul Jeremy Piven, care e cel mai bun prieten al lui şi în viaţa reală. Au jucat împreună în zece filme!

A avut şi iubite celebre: Alison Eastwood, Claire Forlani şi Neve Campbell. Deşi nu e însurat, latura lui de Rac se face simţită prin aceea că lucrează împreună cu sora lui, Joan Cusack în aceleaşi filme de peste zece ani. Cel mai nou film în care îl poţi vedea este „2012”, în care are rolul principal şi în care încearcă să salveze lumea.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro