Jacqueline Bisset

De Corina Buhagiar, pe

Actriţa s-a născut pe 13 septembrie 1944 în Anglia. Mama ei este franţuzoaică, dar Jacqueline a crescut în Anglia şi a luat lecţii de franceză.
În copilărie a mers la balet, iar în adolescenţă a făcut modeling ca să îşi plătească lecţiile de actorie şi ca să-şi întreţină mama bolnavă. A debutat în film în 1965, un an mai târziu avea primul rol în cu dialog. A apărut în popularul film cu James Bond „Casino Royale”.

A cunoscut succesul cu „Bullitt”,  „Crima din Orient Express” sau „The Deep”. A avut roluri memorabile şi în seriale de televiyiune, de la „Ioana d’Arc” sau „Jesus” până la „Ally McBeal” sau „Nip/Tuck”.

Nu s-a căsătorit niciodată, dar a avut relaţii cu actori ca Michael Sarrazin, Alexander Godunov sau Vincent Perez. Celebrităţi ca Frank Sinatra sau Marlon Brando sunt pe lista bărbaţilor pe care i-a refuzat!

Despre frumuseţea ei atât de mult lăudată, Jacqueline spunea „Mă uit la fotografiile cu mine şi mă gândesc: „Doamne, dacă mi-aş fi dat seama că sunt aşa de drăguţă, aş fi fost mai obraznica!” Dar cred că poţi să pui orice femeie într-un T-shirt ud şi bărbaţii vor tânji după ea!”

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!