Gwyneth Paltrow

De Corina Buhagiar pe

Actriţa americană s-a născut pe 27 septembrie 1972, la Los Angeles. În faţa camerelor de luat vederi a ajuns încă înainte de această dată. Mama ei, actriţa Blythe Danner,
juca într-un serial de televiziune însărcinată fiind cu Gwyneth. Tatăl ei era regizor şi producător, aşa că fetiţa şi-a început de timpuriu antrenamentul actoricesc, sub ghidarea părinţilor săi. În 1991 a părăsit Universitatea din California pentru a se dedica actoriei şi a debutat în „Shout” cu un rol mic.

Au urmat filme precum „Se7en”, „Jefferson in Paris” sau „Emma”. În 1998 câştiga Oscarul pentru rolul din „Shakespeare in Love”. A avut drept logodnici doi dintre cei mai frumoşi bărbaţi din lume, Brad Pitt şi Ben Affleck, dar s-a căsătorit în 2003 cu cântăreţul Chris Martin, cu care are doi copii.

„Câteodată ma uit la apropiaţi de-ai mei şi gândesc: „Nu, ai luat-o atât de greşit!” Pur şi simplu aş vrea să le spun la toţi să facă copii, să fie fericiţi şi să nu se lase înghiţiţi de toată această nebunie a Hollywoodului.” spune Gwyneth.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro