Gisele Bundchen

De Corina Buhagiar pe

Frumoasa blondă s-a născut pe 20 iulie 1980 în Brazilia. Mama ei este nemţoaică, iar tatăl brazilian. Are încă 5 surori, una dintre ele soră geamănă. A fost descoperită…
 la vârsta de 14 ani, pe când se plimba într-un mall. Cariera ei a fost un succes fulminant, Gisele apărând pe coperta a peste 7000 de reviste în toată lumea. Singura femeie care a depăşit-o la numărul de coperte de revistă este Prinţesa Diana.

Gisele pare să fi încheiat seria super-modelelor excesiv de slabe, gen Kate Moss, inaugurând moda celor ceva mai armonioase, corpul ei fiind votat ca perfect de către mai multe reviste. Este considerată cea mai celebră şi mai bogată super-model din lume, averea ei fiind estimată la 150 de milioane de dolari. Revista Forbes a desemnat-o cea mai bine plătită model din toate timpurile.

Pe vremea când forma un cuplu cu Leonardo diCaprio au fost desemnaţi, în 2004, cel mai frumos cuplu din lume. Acum este căsătorită cu Tom Brady, un jucător de fotbal american, şi au împreună un copil născut în decembrie 2009.

Gisele iubeşte animalele şi îşi apără cu putere viaţa privată: „Dacă tot ce se scrie despre mine ar fi adevărat, aş avea zece copii şi aş fi fost măritată de cinci ori, printre altele cu un actor pe nume Chris Evans, al cărui nume eu l-am auzit pentru prima dată acum două ore.”

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro