George Michael

De Unica.ro pe

S-a născut pe 25 iunie 1963 în Anglia şi este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni, având în palmares două premii Grammy. A cunoscut faima de la 18 ani când…

întemia duo-ul Wham! cu un prieten din liceu. Primul single solo l-a lansat pe vremea când încă făcea parte din trupă şi s-a vândut în întreaga  lume în peste şase milioane de copii.

Primul său album solo, intitulat Faith, a avut parte de un succes pe măsură, fiind vândut în peste 20 de milioane de copii.

În  perioada 1984 şi 2004 George Michael a fost cel mai difuzat artist de radioul britanic. Totuşi, single-ul I want your sex a fost respins de posturile de radio din SUA şi Marea Britanie, pe motiv că avea versuri cu un conţinut sexual explicit. Abia după ce Michael a înlocuit cuvântul sex cu love, single-ul a devenit difuzabil.

Artistul şi-a ascuns o bună vreme orientarea sexuală homosexuală, nu de teama publicului, ci a  mamei, precizează artistul în 2007. Până în prezent a fost implicat în două scandaluri sexuale, pentru că a fost prins făcând sex în locuri publice.

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv