Eminem

De Corina Buhagiar, pe

Controversatul artist este născut pe 17 octombrie 1972, în Kansas City, SUA. Mama lui avea 15 ani când l-a născut, iar tatăl i-a părăsit când micuţul Marshall Bruce avea doar 6 luni.
Copilăria şi-a petrecut-o mutându-se dintr-un loc într-altul, motiv pentru care reuşea cu greu să îşi facă prieteni. Mare fan al rap-ului, viitorul Eminem cânta încă de la 4 ani. Ţinea ritmul şi inventa versuri care să ilustreze viaţa dificilă şi copilăria sa nefericită.

După ce a repetat clasa a 9-a de 3 ori s-a hotărât să renunţe la şcoală şi s-a orientat câtre radio. Primul său album, „Infinite” s-a vândut în mai puţin de 1000 de exemplare. În 95 s-a născut fetiţa sa cu Kim Scott, prietena lui de mai mult timp. Falit şi fără să ştie cu ce o să-şi întreţină familia a doua zi, Marshall s-a prezentat la un concurs, Rap Olympics în Los Angeles, sperând să câştige premiul de 1500 de dolari cash.

În final a pierdut, în special din cauza rasei – cu greu se putea imagina un rapper alb! A ieşit pe locul al doilea, dar a fost remarcat de nişte producători din public. Şi aşa a început aventura lui Eminem care a ajuns acum milionar.

Cunoscut pentru gura lui slobodă, Eminem a replicat (întrebat fiind ce părere are despre artiste ca Britney Spears sau Christina Aguilera): „Nu le vreau, odată ce au trecut de 18 ani!”

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!