Ellen Pompeo

De Corina Buhagiar, pe

Interpreta doctoriţei Meredith Gray din „Anatomia lui Gray” s-a născut la 10 noiembrie 1969 în Massachusetts, USA. Este cea mai tânără dintre cei şase fraţi ai săi.
Mama ei a murit când Ellen avea doar patru ani. A fost crescută de tatăl ei, Joseph, un tip solid care punea pe fugă orice băiat încerca să se apropie de ea în timpul adolescenţei.

Ellen era complexată şi timidă, pentru că era slăbuţă, fără forme, şi toată lumea o striga „Creionul”. Visul ei era să-şi poată câştiga existenţa ca să poată pleca din orăşelul natal. Actoria n-a fost o pasiune a ei. A fost descoperită în timp ce lucra în SoHo Bar & Grill din New York.

Nu e înnebunită după jucat în filme, dar e recunoscătoare pentru ceea ce „Anatomia lui Gray” a adus în viaţa ei. Ellen a jucat şi în pelicule precum „Catch me if you can” alaturi de Leonardo diCaprio, „Old School” sau „Nobody’s perfect”. Ca orice Scorpion, este foarte secretoasă în ceea ce priveşte viaţa personală, deşi în lumina reflectoarelor este foarte greu să o ascunzi. Este căsătorită de doi ani cu muzicianul Chris Ivery, iar din septembrie 2009 este mama unei fetiţe, Stella Luna.

foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!