Don Johnson

De Corina Buhagiar, pe

Don Johnson s-a născut la 15 decembrie 1949, în Missouri, USA. În copilărie vroia să joace bowling şi să trăiască din asta. A cunoscut însă actoria şi început să joace destul
  de devreme, dar abia rolul din „Miami Vice”, un serial TV de succes, l-a pus pe lista celor mai reprezentative staruri ale anilor 80. Melanie Griffith s-a îndrăgostit de el pe când ea avea doar 14 ani, iar el 22. Mama ei, Tippi Hedren, care juca într-un film împreună cu Don, a fost destul de non-conformistă ca să le permită să locuiască împreună.
În 1976, când ea avea 18 ani, s-au căsătorit, dar au divorţat în acelaşi an, probabil datorită succesului tot mai mare al precocei Melanie. În 1989 se recăsătoresc, dovadă că prima dragoste nu se uită, au împreună o fată, dar se despart 7 ani mai târziu, când Melanie îl cunoaşte pe Antonio Banderas.

Întâlneşte la rândul lui o altă femeie cu care se căsătoreşte în 1999 şi are încă trei copii. Joacă şi azi în filme, în special de comedie şi e convins (fără modestie, ca un adevărat Săgetător) că e mai talentat decât Robert De Niro sau Al Pacino.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro