Daniela Nane

De Unica.ro pe

S-a născut la 29 noiembrie 1977, la Iaşi. A practicat balet, echitaţie, ski, patinaj, înot. Dintotdeauna şi-a dorit să devină actriţă şi, din fericire, părinţii au susţinut-o.
La 20 de ani a venit în Bucureşti şi a câştigat primul titlu Miss România de după Revoluţie. A articipat şi la Miss Universe, în 91. În 95 este absolventă a Academiei de Teatru şi Film.
Urmează şi masteratul Ligii Europene a Institutelor de Artă la Amsterdam şi Berlin. E repartizată la Teatrul Bulandra şi are o carieră încununată cu 3 premii Uniter. În 1996 debutează şi în cinematografie, are multe apariţii TV şi prezintă diverse festivaluri sau evenimente. „Dragoste pierdută” sau „Dincolo de America” sunt două dintre filmele ei cele mai cunoscute.

A fost căsătorită cu omul de afaceri Viorel Popa cu care are un băieţel, pe Codrin. A divorţat în 2002. Işi doreşte încă un copil, o fetiţă. Din păcate nu va fi a prietenului ei, Andrei Zincă, cel care a regizat serialul „La urgenţă”. În ciuda sentimentelor care încă îi leagă, cei doi s-au despărţit.

Foto: Mediafax

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro