Daniel Radcliffe

De Corina Buhagiar pe

Cel care avea să fie cunoscut tuturor ca Harry Potter s-a născut pe 23 iulie 1989, la Londra. A început să joace încă din copilărie în mici piese scolare. La 10 ani a apărut…
în primul său rol într-un serial TV, interpretând-ul pe David Copperfield când era tânăr. Asta i-a creat probabil aura de magician care l-a recomandat pentru rolul lui Harry Potter. Interesant este că Daniel a mărturisit că nu i-au plăcut cărţile d-nei J.K. Rowling prima oară când le-a citit.

A interpretat însă remarcabil rolul micului vrăjitor, ajungând astfel cel mai bogat adolescent din Marea Britanie, după Prinţul Harry Windsor. Este bun prieten cu colegii săi de platou, încercând să ducă o viaţă cât mai normală. A mărturisit undeva că nu citeşte niciodată articole sau recenzii despre el sau filmele în care joacă. Daniel este atras şi de teatru, iar muzica este una dintre pasiunile sale.

Copleşit oarecum de succesul venit peste noapte, David spunea, despre lansarea filmelor „Harry Potter”: „Sunt un pic nervos dacă oamenilor o să le placă sau nu, dar eu le-am văzut şi sunt sigur că or să placă. E chiar un film bun – un pic scary, un pic sentimental. Chiar şi eu am plâns, şi eu nu plâng uşor! Am plâns şi la genericul de la sfârşit când mi-a apărut numele. Şi mi-am zis: Oh, dumnezeule, nu-mi vine să cred, e chiar numele meu!”

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro