Claudia Schiffer

De Corina Buhagiar pe

Supermodelul german Claudia Schiffer s-a născut pe 25 august 1970 în Rheinberg, Germania Occidentală. În adolescentă era o fată timidă, între altele şi datorită…
înălţimii sale deosebite. Iniţial a dorit să urmeze o carieră ca avocat dar, în 1987, pe când avea 17 ani, a fost remarcată într-un club de noapte de către Michel Levaton, directorul „Metropolitan Model Agency”.

A reuşit să o convingă să semneze un contract, şi de atunci carieră să şi-a luat zborul. A apărut curând pe cperta revistei „ELLE”, iar la Paris Karl Lagerfeld a făcut din ea noua imagine a lui „Chanel”, propulsând-o la statutul de supermodel. Claudia este unul dintre cele mai e succes modele din istorie, apărând pe coperţile a peste 500 de reviste celebre.

Este primul model care a apărut pe prima copertă a celebrelor Vanity Fair, Rolling Stones, The New York Times, People. Imaginea supermodelului înalt (1.80) cu ochi albaştri, păr blond şi un oval perfect al feţei a devenit un icon al industriei moddelingului.

După o relaţie de 5 ani cu celebrul iluzionist David Copperfield, Schiffer s-a căsătorit în 2002 cu producătorul Matthew Vaughn, împreună cu care are 3 copii.
 
În privinţă vârstei în modeling, Claudia spunea: „In opinia mea, femeile la 40 de ani arată mai bine, mai feminine şi mai sănătoase decât unele la 20 de ani. Am întâlnit femei care arată mult mai bine la 40 de ani decât la 20, tocmai pentru că au putut să-şi lucreze corpurile în tot acest timp”.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro