Cheryl Cole

De Unica.ro, pe

S-a născut în 30 iunie 1983 în Newcastle, Anglia. A debutat în2002, când a fost desemnată una dintre câştigătoarele concursului Popstars: The Rivals – un concurs…
ce descoperea noi talente. Împreună cu încă patru fete au format grupul Girls Aloud, care a devenit una dintre cele mai importante prezenţe de pe scena muzicii britanice.

Au lansat cinci albume de studio şi un album de compilaţie, toate fiind răsplătite cu câte un disc de platină în UK.

În 2009 şi-a început cariera solo cu „Fight for this love”, care s-a dovedit a fi un mare succes. Primele 134 000 de copii au fost vândute în Anglia în 24 de ore! Asta pentru a demola un anumit mit răutăcios care spune că Cheryl e un bun exemplu de faimă obţinută mai mult pentru felul în care arată decât pentru ceea ce cântă.

Adevărul e că frumoasa englezoaică face victime fără limite, de vreme ce chiar şi colega ei de breaslă, Katy Perry, cea care cântă „I kissed a girl”, a fost fermecată de frumuseţea ei. Asta după ce s-a spus că Fergie şi Will.I.Am de la Black Eyed Peas se duelează pentru inima ei… Ca să nu-l mai amintim şi pe Lionel Messi, fotbalistul supervedetă care voia ca Cheryl să susţină Argentina la campionat. Numai fostul soţ al fetei, Ashley Cole, i-a fost infidel – drept pentru care ea l-a părăsit.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!