Cătălina Mustaţă

De Corina Buhagiar, pe

S-a născut pe 19 noiembrie 1967 la Braşov. Încă de la 3 ani şi-a dorit să se facă actriţă şi dădea „recitaluri” în faţa altor copii. În adolescenţă a fost retrasă, citea mult şi scria poezii
A urmat Şcoala Populară de Artă şi a dat doi ani la rând examen la IATC. A urmat Facultatea de Teatru între 1987 şi 1991. În anul IV i-a devenit soţie celebrului actor şi profesor Florin Zamfirescu.

Ea nu avea încă 24 de ani, iar el împlinise deja 42 şi era la a treia căsătorie. Este bună prietenă cu copii acestuia şi regretă că nu a făcut un copil, însă îşi revarsă dragostea asupra nepoţilor. A jucat la Teatrul Odeon şi Teatrul Mic, în piese ca „Aventurile lui Habarnam” sau „Veronika se pregăteşte să moară”.

Până în 2002 a fost şi prezentatoare / realizatoare de emisiuni la Acasa Tv. Cătălina a interpretat roluri şi în producţii de televiziune, cum ar fi „Iubire ca-n filme” sau „Voinţă de femeie”.

Despre semenii din jurul ei Cătălina spune: „Întotdeauna găsesc partea plină a paharului, întotdeauna izbutesc să văd într-un om rău, şi calităţi care îl schimbă, măcar în ochii mei. Nu cred că există om fără calităţi.”

foto: Mediafax

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro