Carrie Fisher

De Corina Buhagiar, pe

S-a născut pe 21 octombrie 1956, în Beverly Hills, Los Angeles. Mama ei este actriţa şi dansatoarea Debbie Raynolds, cea care apărea alături de Gene Kelly în „Cântând în ploaie”
, iar tatăl ei este cântăreţul Eddie Fisher. Acesta i-a părăsit când Carrie avea trei ani pentru a deveni al patrulea soţ al lui Elizabeth Taylor. Carrie a intrat de timpuriu în atmosfera platourilor de fimare. În 75 apărea deja alături de mama ei în „Irene”.

A urmat cusurile de artă dramatică la Londra, iar în 77 primea rolul care a făcut-o celebră: cea a Prinţesei Leia din „Războiul Stelelor”. În realitatea, Carrie ura felul în care personajul ei trebuia să-şi poarte părul, dar n-a îndrăznit să spună nimic ca să nu-l enerveze pe regizorul George Lucas.

Pe lângă actorie, faţă de care n-a avut niciodată prea mari pretenţii, Carrie este o cunoscută scriitoare şi scenaristă. A fost căsătorită doar un an cu Paul Simon şi are o fetiţă cu Bryan Lourd.

Despre atmosfera de la Hollywood spunea: „Nu poţi să găseşti iubire adevărată la Hollywood pentru că oricine de aici poate să o mimeze atât de bine!”

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro