Britney Spears

De Corina Buhagiar, pe

S-a născut pe 2 decembrie 1981 în Lousiana, SUA. A cântat încă de mică, pe lângă lecţiile de dans şi de gimnastică, la care era foarte bună.
Participă de la 11 ani la un show TV alături de Christina Aguilera şi Justin Timberlake.

În 1999 dă lovitura cu albumul „Baby One More Time” vândut în peste 20 de milioane de exemplare. Devine peste noapte „Fenomenul Pop” şi idolul tineretului american. Câştigă discuri de platină şi numeroase premii. Al doilea album „Oops, I Did It Again” este un nou succes, iar 2001 este anul ei de vârf. Un an mai târziu joacă în filmul „Crossroads” pentru care primeşte o Zmeură de Aur.

Viaţa ei personală începe să devină un coşmar după ce părinţii ei divorţează, iar ea se desparte de Justin Timberlake după o relaţie de 4 ani. Celebritatea prea timpurie şi venită prea brusc o împing spre excese şi nopţi pierdute. Se căsătoreste cu un prieten din copilărie pentru 55 de ore.

Se sărută cu Madonna în deschiderea premiilor MTV din 2002, iar stilul ei muzical ia o nouă turnură. În 2004 se căsătoreşte cu Kevin Federline, un dansator din trupa ei care mai avea deja doi copii. Brit îi face la rândul ei doi băieţi. Divorţează în 2007 şi pierde custodia copiilor pe care are dreptul să-i vadă 4 zile pe săptămână.

În ciuda căderilor şi revenirilor sale, Britney rămâne un nume în istoria muzicii şi încă mai are timp să egaleze legenda idolului ei, Madonna.  

foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!