Brian Molko

De Unica.ro, pe

S-a născut pe 10 decembrie 1972 şi este compozitorul, solistul şi chitaristul trupei rock Placebo. Tatăl său era un american italo-francez, bancher internaţional, iar mama sa era o scoţiană
foarte religioasă. În aceste condiţii, înclinaţiile artistice ale lui Brian, cât şi tendinţele androginale (purta lac de unghii, machiaj şi haine feminine în adolescenţă) n-au fost deloc bine văzute în familie. De altfel, Brian îşi descrie copilăria şi adolescenţa ca o perioadă tristă şi plină de frustrări.
La „The European School of Luxembourg” l-a întâlnit pe viitorul său coleg de trupă, Stefan Olsdal, cu toate că pe vremea aceea se ignorau reciproc.
La 17 ani a plecat la Londra, împotriva voinţei părinţilor săi, ca să urmeze cursurile de actorie de la Colegiul Goldsmith. A urmat o perioadă negră, de depresie pentru Brian, boală de care suferă şi în prezent.

În 1994, cânta prin baruri şi s-a reîntâlnit cu fostul său coleg care i-a propus să formeze o trupă. Placebo a scos primul album în 1996. Trupa a cunoscut repede succesul între fanii rockului. Brian este considerat unul dintre cei mai sexy 50 de satruri rock din lume. Cu toată bisexualitatea sa declarată, a avut o relaţie pe termen lung cu o fotografă, Helena Berg, cu care are un băiat de patru ani numit Cody.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro