Brian Molko

De Unica.ro pe

S-a născut pe 10 decembrie 1972 şi este compozitorul, solistul şi chitaristul trupei rock Placebo. Tatăl său era un american italo-francez, bancher internaţional, iar mama sa era o scoţiană
foarte religioasă. În aceste condiţii, înclinaţiile artistice ale lui Brian, cât şi tendinţele androginale (purta lac de unghii, machiaj şi haine feminine în adolescenţă) n-au fost deloc bine văzute în familie. De altfel, Brian îşi descrie copilăria şi adolescenţa ca o perioadă tristă şi plină de frustrări.
La „The European School of Luxembourg” l-a întâlnit pe viitorul său coleg de trupă, Stefan Olsdal, cu toate că pe vremea aceea se ignorau reciproc.
La 17 ani a plecat la Londra, împotriva voinţei părinţilor săi, ca să urmeze cursurile de actorie de la Colegiul Goldsmith. A urmat o perioadă negră, de depresie pentru Brian, boală de care suferă şi în prezent.

În 1994, cânta prin baruri şi s-a reîntâlnit cu fostul său coleg care i-a propus să formeze o trupă. Placebo a scos primul album în 1996. Trupa a cunoscut repede succesul între fanii rockului. Brian este considerat unul dintre cei mai sexy 50 de satruri rock din lume. Cu toată bisexualitatea sa declarată, a avut o relaţie pe termen lung cu o fotografă, Helena Berg, cu care are un băiat de patru ani numit Cody.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"