Ben Affleck

De Corina Buhagiar pe

S-a născut pe 15 august 1972, în California, dar a crescut în Massachusetts împreună cu fratele său mai tânăr, Casey Affleck, care e tot actor. Ben şi-a doit dintotdeauna…
 să joace şi prima sa experienţă a fost în 1984. Tot atunci la cunoscut pe cel care avea să-i fie cel mai bun prieten şi coleg la cursurile de actorie: Matt Damon.

Timp de 10 ani Ben a apărut doar în filme de televiziune, abia din 1993 lansându-se pe marele ecran, dar fără prea mare succes. Cum Ben şi Matt ăşi doreau să joace într-un film pentru sufletul lor, unde să face ce vor ei şi nu alţii, au scris împreună scenariul pentru „Good Will Hunting”, film care a căştigat 2 Oscaruri, inclusiv pentru scenariu, şi i-a făcut pe amândoi faimoşi.

Au urmat alte filme de succes, ca „Armageddon”, „Shakespeare in Love” sau „Pearl Harbor”. A avut iubite celebre precum Gwyneth Paltrow sau Jennifer Lopez, dar este căsătorit acum cu Jennifer Garner cu care are două fetiţe.

Nu se dă în vânt după filmele de acţiune periculoase: „Să mă ajute Dumnezeu dacă o să mai fac vreodată un film cu explozii în el. Dacă o să mă vedeţi într-un film în care explodează chestii, puteţi să ştiţi că mi-am pierdut toţi banii.”

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro