Aishwarya Rai

De Corina Buhagiar, pe

Cea mai frumoasă femeie din lume în 1994, Aishwarya Rai s-a născut în India, 1 noiembrie 1973. Este una dintre cele mai faimoase actriţe de la Bollywood, care a cucerit
de asemenea şi Hollywood-ul. A crescut într-o familie indiană tradiţională din sudul Indiei.

În timp ce era studentă la arhitectură şi-a început cariera de model, ca part-time job. S-a remarcat imediat datorită frumuseţii şi graţiei sale, cu atât mai mult cu cât are ochii albaştrii-verzi într-o ţară în care imensa majoritate a oamenilor (şi anume vreun miliard de persoane) au ochii negrii.

A jucat în mai multe filme, dintre care Iruvar, Taal sau Devdas sunt dintre cele mai cunoscute. Este căsătorită din 2007 cu un actor indian alaturi de care a jucat în mai multe filme. Întrebată într-un interviu dacă se aştepta, în copilărie, să devină atât de celebră, a răspuns cu inocenţă: „Da! Pentru că mi s-a făcut astrograma”.

In afara frumuseţii fizice, Aishwarza este iubită şi pentru un caracter mai mult decât frumos, plin de modestie şi bun-simţ. „It’s nice to be important, but it’s more important to be nice” spune ea. (E drăguţ să fii important, dar e mult mai important să fii drăguţ)
 
Foto:Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!