Vărsătorul, prietenul universal

De Corina Buhagiar pe 22 ianuarie 2010

Ca amic, este nepreţuit. Ca iubit însă, ar putea să-ţi facă unele probleme, prin abordarea lui cel puţin neobişnuită

Întâi că este imprevizibil, veşnic sfâşiat între dorinţa de schimbare şi cea de securitate. Aleg de multe ori să trăiască într-un viitor incert sau adacadabreant şi să fie insensibili la situaţii din prezent, cum ar fi plata la întreţinere.
 
Dacă nu eşti pregătită psihic să primeşti străini dubioşi aduşi noaptea de cine ştie unde de către consortul tău Vărsător, nu te încurca cu un astfel de om. Îţi poate de constant senzaţia că prietenii lui sunt mai importanţi pentru el, decât tine.
 
De altfel, interesul său e îndreptat mai degrabă pentru salvarea umanităţii decât pentru ajutorarea a unui singur individ, de exemplu tu, dornică de atenţia lui. Nu e un tip pasional, mai degrabă excentric, şi poate avea idei din cele mai trăznite despre cum aţi putea petrece împreună în pat. Asigură-te că n-are vreo cameră web, pe undeva, care să facă din tine o vedetă pe internet.
 
Adoră tehnologia şi se dă în vânt după ultimele gadgeturi. Cu asta îl cucereşti definitiv. Dar trebuie să accepţi că pierde timpul cu ele, în detrimentul relaţiei voastre. Vestea bună este că te respectă, nu consideră ambiţiile tale profesionale o ameninţare şi îţi acordă libertatea pe care şi-o doreşte şi el.

Foto:Shutterstock

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional