Cele mai urâte ţinute purtate de vedete

De Diana Sorescu pe 06 septembrie 2010

Vrei să vezi 12 dintre cele mai neinspirate outfit-uri purtate de vedete? Atunci citeşte mai departe! Ţinutele alese de dive sunt fie neadecvate, fie kitch-oase…
… fie de-a dreptul oribile.

Divele sunt, de cele mai multe ori, exemplu de stil vestimentar. Conturile din bancă le permit să îşi cumpere creaţii ale marilor designeri şi să le asorteze cu clasă.

Există însă şi excepţii, când afişează ţinute ce te fac să te întrebi „Oare ce-a fost în mintea lor când au ales hainele astea?”. Şi pentru că sigur nu s-au îmbrăcat cu lumina stinsă şi nici nu şi-au concediat stilistul, preferăm să credem că acestea sunt cazuri singulare, doar zile neinspirate din punct de vedere vestimentar.

Katy Perry şi Lady Gaga

Între excentric şi penibil nu-i decât un pas şi, din păcate, artistele au trecut cu brio în zona ţinutelor horror cu aceste două rochii. La lansarea clipului său „Waking up in Vegas”, Katy Perry a purtat o creaţie multicoloră, imprimată cu zeci de cărţi de joc, semnată Asish. De parcă nu era de ajuns, cântăreaţa a asortat rochiei un dres 20 DEN, pantofi verzi lucioşi, o centură roşie, un colier masiv cu zaruri şi, cireşa de pe tort, o bentiţă cu cărţi de joc ieşite în relief.

La decernarea premiile Grammy, controversata Lady Gaga a mizat pe o creaţie customizată Armani Privé. Şi rău a făcut! Rochia voluminoasă, rigidă, plină de sclipici, cu tubuleţe de material, părea din plastic şi a făcut-o să arate ca un extraterestru rătăcit, nicidecum ca o prinţesă a gheţii aşa cum a vrut! Iar pantofii…te lasă fără replică.

Cele mai urâte ţinute purtate de vedete

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"