URANUS144 – cinematograf in aer liber si evenimente cu picioarele-n nisip

De Unica.ro pe 12 august 2010

Terasa Uranus144 s-a deschis la jumatatea lunii iulie, cu un concert exploziv semnat Suie …
URANUS144 - cinematograf in aer liber si evenimente cu picioarele-n nisipTerasa Uranus144 s-a deschis la jumatatea lunii iulie, cu un concert exploziv semnat Suie Paparude si Marika. Inca din primul moment, a gazduit in fiecare seara evenimente culturale si filme in aer liber, selectate cu atentie de Institutul Francez, ShortsUp si TIFF, precum si primul concert DJ Shadow din Romania. Cele mai bune filme TIFF vor fi proiectate pana la sfarsitul verii si se pregatesc noi evenimente si atractii urbane.

Uranus144 este cea mai mare terasa cu cinematograf in aer liber din Bucuresti. Turnul de apa, vechi de peste o suta de ani, adaposteste barul vesel cu muzica fina si cocktailuri reci, pe care le poti servi alaturi de prieteni, tolaniti in sezolonguri multicolore, cu picioarele in nisip. Pe langa filmele de fiecare seara, spatiul generos al fostelor Antrepozite Bucuresti gazduieste in fiecare saptamana evenimente culturale cu prezenta obligatorie: concerte, petreceri cu DJ, expozitii, targuri, seri de teatru, stand-up comedy, tango argentinian, flamenco sau pecutie.

URANUS144 - cinematograf in aer liber si evenimente cu picioarele-n nisipIncepand cu saptamana viitoare, pe terasa vor fi disponibile gratuit cinci biciclete I’Velo oferite de Green Revolution si Reiffeisen Bank, ce vor putea fi inchiriate cu buletinul. De asemeni, la Uranus144 gasesti un loc de joaca pentru copii supravegheat si complet utilat oferit de Casa Vesela, gustari calde, Hotspot Wi-Fi si o parcare cool, protejata de zidurile vechi de caramida rosie.

„Am vrut sa cream un loc in mijlocul orasului in care sa ai senzatia de relaxare si libertate pe care o aveam in Vama cu prietenii.Veneam aici acum 3 ani, la E-Uranus, si ni s-a parut un spatiu prea misto ca sa-l lasam sa moara. E o sansa imensa ca putem sa-l reinviem si ne propunem sa-l pastram deschis tot timpul anului, ca pe un spatiu dedicat evenimentelor culturale.”, spune Sebastian Ianca, Uranus144.

Terasa se afla pe strada Uranus, la numarul 144, la un minut de Palatul Parlamentului, peste drum de Piata de Flori de la George Cosbuc. Zona istorica si pitoreasca, cartierul Uranus a reintrat in ultima vreme pe harta bucurestenilor dornici de evenimente culturale si ieliri cu prietenii in spatii iendite.

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară