Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

De Mădălina Manole pe 15 mai 2018

Capricorn

Tranzitul planetei Uranus prin semnul Taur va influența sectorul sentimental, al aventurii, al relației cu copiii și al activitaților artistice și de creativitate. Nativii Capricorn vor avea parte de răsturnări de situație în aceste sectoare. Posibil să aibă loc despărțiri bruște, împăcări neașteptate, schimbări de statut matrimonial, dar și aventuri transformate în relații sau căsătorii. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor da dovadă de idei ingenioase, originale și vor surprinde prin creativitate.

Vărsător

Tranzitul planetei Uranus prin semnul Taur va dinamiza puternic nativii Vărsător, având în vedere că Uranus este guvernatorul lor. Influența puternică va fi pe casa locuinței și a familiei, unde cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea parte de surprize și răsturnări de situație. Este posibil să se mute în altă casă, să devină mai independenți sau mai casnici, să dorească să-și formeze o familie sau, din contră, să se îndepărteze de cea actuală.

Pești

Tranzitul planetei Uranus prin semnul Taur va dinamiza casa comunicării și a învățării, iar nativii Pești  își vor schimba brusc atitudinea față de tot ceea ce înseamnă aceste două capitole. Își vor exprima ideile în mod liber și cu curaj, mesajele lor vor fi nonconformiste și originale, vor fi atrași de activitățile de PR și nu este exclus să-și dorească să reprezinte firme, instituții și proiecte.

Citește și – Cum iți influențează zodia Luna Nouă din 15 mai 2018

Sursă foto: Shutterstock

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Lidia Buble, dezvăluiri din copilărie: "Mi se părea ceva anormal să adorm fără să iau bătaie"

Lidia Buble, dezvăluiri din copilărie: "Mi se părea ceva anormal să adorm fără să iau bătaie"