Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

De Mădălina Manole pe 15 mai 2018

Balanță

Tranzitul planetei Uranus prin semnul Taur va dinamiza casa resurselor în comun cu partenerul, casa avantajelor materiale și a moștenirilor și investițiilor financiare. Pentru nativii Balanță, următorii 8 ani vor veni cu schimbări majore în aceste domenii, cu surprize, dar și cu fluctuații financiare și evenimente neașteptate legate de moșteniri și investiții.

Scorpion

Tranzitul planetei Uranus prin semnul Taur va afecta casa mariajului și a relațiilor profesionale, prin urmare nativii Scorpion vor avea parte de schimbări și răsturnări de situație la aceste capitole. Surprizele și evenimentele neașteptate nu vor lipsi, aspect care se traduce prin dorința bruscă de schimbare a direcției în relația de cuplu sau în căsătorie, dar și în relațiile profesionale. Nativii Scorpion vor dori dintr-o dată să-și schimbe partenerul, sau să aibă o relație liberă, fără obligații, iar căsătoriile bruște sau rupturile de relație și divorțurile nu sunt excluse, cu precădere în cuplurile unde situația nu mai funcționează de ceva ani.

Săgetător

Tranzitul planetei Uranus prin semnul Taur va dinamiza casa muncii și a sănătății, iar nativii Săgetător sunt predispuși schimbărilor și răsturnărilor de situație la aceste două capitole. Cei născuți sub semnul Săgetător vor avea parte de transformări în sfera profesională, își pot reorienta interesul către alte domenii de activitate, vor fi originali și plini de imaginație. De asemenea, vor fi invitați să-și schimbe stilul de viață, să devină mai organizați și să aibă mai multă grijă de ei.

Citește și – Trei zodii care au noroc în dragoste în luna mai

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Lidia Buble, dezvăluiri din copilărie: "Mi se părea ceva anormal să adorm fără să iau bătaie"

Lidia Buble, dezvăluiri din copilărie: "Mi se părea ceva anormal să adorm fără să iau bătaie"