Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani | Astro Fun | Unica.ro

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Rac

Tranzitul planetei Uranus prin semnul Taur va traversa casa prietenilor, a planurilor și a proiectelor pe termen lung, fapt ce-i va stimula pe nativii Rac să-și reformuleze prioritățile în ceea ce privește aceste domenii. Cei născuți sub semnul Racului își vor lărgi cercul de prieteni și cunoștințe, vor deveni mult mai sociabili și se vor face mai ușor remarcați în societate. Totodată, se vor bucura de sprijin venit din partea celor din jur care le susțin ideile revoluționare.

Leu

Tranzitul planetei Uranus prin semnul Taur va dinamiza sectorul carierei și va aduce schimbări remarcabile în sectorul profesional. Nativii Leu vor fi tentați să-și schimbe locul de muncă, vor avea parte de surprize în carieră și vor da dovadă de idei originale și revoluționare.

Fecioară

Tranzitul planetei Uranus prin semnul Taur va dinamiza sectorul învățării, al cursurilor de perfecționare, al călătoriilor și al principiilor și valorilor de viață. Nativii Fecioară vor fi înclinați către deschiderea orizonturilor, către acumularea de noi cunoștințe, vor participa mai mult la evenimente și vor socializa peste măsură. De asemenea, nu sunt excluse mutarea în străinătate, călătoriile în interes de serviciu, dar și răsturnările de situație legate de concepțiile, prejudecățile și credințele celor născuți sub semnul Fecioarei.

Citește și – Chiron intră în semnul Berbecului pentru următorii 7 ani. Cum te influențează acest aspect

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun
Vă recomandăm: