Uranus, planeta marilor schimbări, intră în retrogradare până în martie 2019

De Mădălina Manole pe 06 august 2018

Săgetător

Uranus retrograd le va aduce celor născuți în zodia Săgetător reevaluarea unor acțiuni care vizează sectorul profesional, în special locul de muncă, relațiile cu șefii și colegii, De asemenea, le cere revizuirea atitudinii pe care o au față de sănătate, în caz contrar vor deveni mult mai expuși îmbolnăvirilor.

Capricorn

Uranus retrograd le va aduce celor născuți în zodia Capricorn reevaluări în sfera amoroasă, dar și în relația cu copiii. De asemenea, nativii vor trebui să-și revizuiască atitudinea în tot ceea ce este legat de creativitate și activități artistice. Nu este exclus ca aceștia să calce strâmb și să se lase pradă unei aventuri fulgerătoare care să le dea peste cap viața sentimentală.

Vărsător

Uranus retrograd le va aduce celor născuți în zodia Vărsător situații bulversante și confuze, cu atât mai mult cu cât este guvernatorul lor. Nativii vor trebui să-și reevalueze atitudinea față de membrii familiei și să-și revizuiască acțiunile care implică locuința.

Pești

Uranus retrograd le va aduce celor născuți în zodia Pești reevaluări în tot ceea ce ține de comunicare, iar nativii ar trebui să învețe să dialogheze mai bine cu cei din jur și să-și exprime mai clar și mai cursiv ideile, fără să altereze informația.

Citește și – Top 3 zodii care au noroc în dragoste în luna august 2018

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Melania Medeleanu a născut un băiețel

Melania Medeleanu a născut un băiețel