Uranus, planeta marilor schimbări, intră în retrogradare până în martie 2019

De Mădălina Manole pe 06 august 2018

Leu

Uranus retrograd le va aduce celor născuți în zodia Leu reevaluări legate de sectorul profesional și de propria imagine. Nativii trebuie să-și revizuiască atitudinea față de carieră și să caute direcția corectă care să-i ajute în evoluție.

Fecioară

Uranus retrograd le va aduce celor născuți în zodia Fecioară reevaluarea acțiunilor care vizează o călătorie. Posibil să impacteze puternic nativii care doresc să facă studii la distanță sau chiar în altă țară. De asemenea, se cere revizuirea principiilor de viață și a valorilor după care se lasă ghidați. Eliminarea unor tipare și prejudecăți este favorabilă pentru evoluție.

Balanță

Uranus retrograd le va aduce celor născuți în zodia Balanță reevaluarea unor acțiuni și revizuirea unor atitudini vizavi de moșteniri, de investiții financiare făcute în ultimul timp, dar și de felul în care administrează banii, în special banii partenerului sau care provin dintro afacere comună cu acesta.

Scorpion

Uranus retrograd le va aduce celor născuți în zodia Scorpion reevaluarea relațiilor cu cei din jur, în special cea cu partenerul de viață. De asemenea, se cere revizuirea unor parteneriate de afaceri sau colaborări.

Citește și – Cum îți influențează zodia Mercur retrograd în Leu din data de 26 iulie 2018

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Melania Medeleanu a născut un băiețel

Melania Medeleanu a născut un băiețel