Upgrade de la Imobiliare.ro: 4 camere impecabil, în centrul Constanței!

Momentul actual poate fi unul extrem de oportun pentru o tranzacție de tip „upgrade imobiliar”. Vânzând vechea locuință și contractând un credit pentru diferența de preț poți achiziționa o unitate locativă mai spațioasă și/sau cu un amplasament mai bun.

Dacă locuiești în Constanța și ești interesat de o asemenea „mutare”, apartamentul din imagine se numără printre recomandările Imobiliare.ro. Acesta este amplasat la etajul opt (din zece) al unui bloc finalizat în anul 1986, în zona Casa de Cultură-Piața Balada. Unitatea locativă dispune de o suprafață utilă de 82 de metri pătrați și este compartimentată în patru camere (decomandate), răspunzând astfel nevoilor unei familii cu copii (dar nu numai). Un avantaj important al acestei proprietăți constă în faptul că a trecut recent printr-un proces de renovare, ce a inclus și schimbarea instalațiilor termice și sanitare.

Click pentru detalii despre ofertă!

Raportând suma totală solicitată de vânzător la suprafața utilă a locuinței, rezultă că aceasta poate fi achiziționată cu circa 976 de euro pe metru pătrat. Potrivit Indicelui Imobiliare.ro, această valoare se situează ușor sub prețul mediu cerut de vânzătorii din orașul de la malul mării la finele lunii februarie, respectiv 991 de euro pe metru pătrat. Pretențiile proprietarului sunt justificate de amplasamentul proprietății, anul de construcție, dar și de starea foarte bună de funcționare în care se găsește aceasta.

Vezi și alte apartamente de vânzare!

Dacă pentru cumpărarea acestui apartament dispui, să zicem, de o sumă de 60.000 de euro (din vânzarea vechii locuințe, dar și din ceva economii), finanțarea restului de 20.000 de euro nu ar trebui să reprezinte un obstacol. Dacă decizi să contractezi un credit pe o perioadă de 15 ani, spre exemplu, rata lunară de plată pentru acesta s-ar situa, cu aproximație, undeva între 670 și 770 de lei pe lună.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: