Upgrade de la Imobiliare.ro: 4 camere, bloc nou, 60.000 de euro!

Spre deosebire de alte mari orașe ale țării, în frunte cu Bucureștiul, acest centru regional este mult mai accesibil când vine vorba despre achiziția unei locuințe. Așa se face că cei interesați de un upgrade imobiliar pot găsi oferte interesante,  de până la patru camere, chiar la prețuri de circa 60.000 de euro.

Acesta este cazul proprietății din imagini: un apartament tip duplex din Iași, zona Cug-Nicolina, disponibil spre vânzare pe Imobiliare.ro. Prețul solicitat de proprietar este de 62.000 de euro. Unitatea locativă este compartimentată în patru camere, are o suprafață de 115 metri pătrați și face parte dintr-o vilă formată din patru apartamente – imobil finalizat în anul 2015, ce dispune de grădină proprie și locuri de parcare private. Potrivit anunțului de vânzare, locuința poate fi cumpărată complet mobilată și utilată, așa cum apare în imagini.

Vezi oferta în detaliu!

Raportând prețul solicitat de vânzător la suprafața disponibilă, rezultă că valoarea de achiziție a locuinței este de aproximativ 540 de euro pe metru pătrat. Această sumă se situează considerabil sub media consemnată la nivel de oraș la finele lunii februarie. Potrivit Indicelui Imobiliare.ro calculat pentru Iași, un apartament ajunge în prezent la o valoare medie de listare de 885 de euro pe metru pătrat util. Prețurile locuințelor noi sunt foarte apropiate de cele ale apartamentelor vechi: cele dintâi costă circa 885 de euro pe metru pătrat util, iar cele din urmă 884 de euro pe metru pătrat.

Click pentru alte anunțuri de vânzare în Iași!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: