UNICA te invită la workshop-ul “Idei pentru masa de Paști”

De Unica.ro pe 12 martie 2018
Pe 15 martie, de la ora 11:00, te invităm în ParkLake Shopping Center la un workshop special - “

Idei pentru masa de Paști”!

Alături de invitații noștri, vedeta TV Iuliana Tudor, Chef Nicolai Tand, Miruna Ardelean (arhitectă) și Claudia Dora Oprina (designer floral), vom vorbi despre obiceiurile Pascale, rețete tradiționale, dar și despre cum îți poți pregăti casa pentru această sărbătoare.

Câștigă o invitație la workshop-ul “Idei pentru masa de Paști”

Cine sunt invitații noștri

Iuliana Tudor, vedetă TVR

Iuliana Tudor este bine cunoscută pentru dragostea de folclor și de spirit autentic românesc pe care le-a promovat în emisiunile sale de la TVR, în special show-ul „O dată-n viață”.

Iuliana Tudor

La workshopul Unica, Iuliana Tudor ne va vorbi despre pasiunea sa pentru tradițiile românești. De altfel, legat de sărbătoarea Învierii Domnului, Iuliana are o poveste personală pe care ne-o va împărtăși la eveniment.

Chef Nicolai Tand, La Cantine de Nicolai

Chef-ul de origine maramureșeană, pe care cu siguranță îl cunoașteți din emisiunile tv, cea mai recentă fiind „Ie, Românie” de la Antena 1, este un fusion fericit între tradiție, haute cuisine și umor.

Nicolai Tand

Unica l-a invitat pe Nicolai să ne împărtășească trucuri de cooking pentru masa pascală și idei de meniuri de sărbătoare mai ieșite din tiparele cu care suntem familiarizați.

Miruna Ardelean, arhitectă, MEET Architecture, Atelierele Ilbah

Arhitecta Miruna Ardelean susține cursul de design interior din cadrul Atelierelor Ilbah și este autoarea a numeroase proiecte de amenajări interioare remarcabile. De menționat că activitatea ei i-a adus anul trecut trofeul Artistul Anului în cadrul Galei Unica 2017.

MIruna Ardelean

Miruna vine la workshopul Unica pentru a ne vorbi despre tendințele în amenajarea locurilor de luat masa, despre regulile de bună-purtare atunci când alegem vesela, dar și despre cum să redecorăm locuința în prag de Paști cu minimum de efort.

Claudia Dora Oprina, designer floral, dorabloom.ro

Chiar dacă se ocupă de aranjamentele florale de puțină vreme, Claudia Dora Oprina, proprietara dorabloom.ro, impresionează prin creațiile sale, cu care a ajuns atât pe masa Guvernului României sau în atenția Ambasadei Olandei, cât și în momentele speciale ale multor oameni obișnuiți, care au celebrat nunți, botezuri sau zile de naștere în compania florilor Dorei.

Claudia Dora Oprina

La workshopul Unica, Dora ne va vorbi despre cum se pregătește un aranjament floral pentru masa de Paște și cum punem mai bine în valoare florile de primăvară.
Melania Medeleanu a născut un băiețel

Melania Medeleanu a născut un băiețel