Ce are unic fiecare zodie

Chiar dacă semeni cu sora ta mai mare sau ai împrumutat din gesturile mamei sau prietenelor tale, te caracterizează ceva unic, pe care îl…
… împărtăşeşti numai cu femeile din aceeaşi zodie.

Berbec: Energia începutului, dinamismul şi spontaneitatea. Ştii ca nimeni alta să porneşti lucrurile sau acţiunile şi îi trezeşti pe mulţi din amorţeală.

Taur: Ai o energie venusiană hrănitoare, dulce şi reconfortantă. Când alţii sunt obosiţi, simpla ta prezenţă îi odihneşte şi îi fascinează.

Gemeni:
Ai idei, gânduri şi o stare de jucăuşenie specifică lui Mercur în semn de aer. Ştii să îi înveseleşti pe ceilalţi şi să le oferi soluţii inteligente.

Rac: Reprezinţi pentru alţii sentimentul de “acasă”, duioşia şi sensibilitatea. Iar feminitatea ta e unică şi inegalabilă.

Leu: Degaji în jur energie la fel ca şi Soarele, care încălzeşte tot sistemul solar. Îi înveţi pe ceilalţi ce însemnă nobleţea şi generozitatea.

Fecioară:
Oferi stabilitate, devotament, o stare de calm şi de luciditate capabilă să îi aducă pe ceilalţi cu picioarele pe pământ, dacă e nevoie.

Balanţă:
Deţii toate energiile elevate ale lui Venus: frumuseţe, armonie, echilibru, diplomaţie şi rafinament.

Scorpion: Trezeşti în ceilalţi cele mai adânci şi tulburătoare sentimente. Ai din plin energie erotică şi eşti o sursă inepuizabilă de putere interioară.

Săgetător: Îi animeazi pe cei din jur cu pofta de viaţă, umorul şi entuziasmul tău. Cu energia ta jupiteriană eşti un focar de energie benefică.

Capricorn: La tine ceilalţi pot admira responsabilitatea, auto-controlul, ordinea şi tenacitatea către idealuri înalte.

Vărsător:
Eşti un prieten nemaipomenit, de încredere, pe care te poţi baza oricând. Emiţi o energie destul de abstactă, dar elevată şi înălţătoare.

Peşti:
Unicitatea ta e dată de un “je ne sais quoi” imposibil de pus în cuvinte. Trezeşti în ceilalţi spiritul de sacrificiu, credinţa sau iubirea sublimă.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun
Vă recomandăm: