„Un Crăciun cu Ştefan Bănică”

De Nicoleta Galeteanu pe 16 noiembrie 2009

Râvna cu care artiştii se pregătesc pentru audiţiile de Crăciun aduc parcă mai aproape spiritul Sărbatorilor de iarnă. La nouă ani de la editarea primei sale compilaţii de Crăciun…
 …Ştefan Bănica a pregătit un nou material discografic dedicat Sărbatorilor de iarnă, album lansat pe 13 noiembrie.

Gazda emisiunii „Dansez pentru tine” a oferit deja un cadou fanilor săi, lansând noul album cu cele mai frumoase colinde tradiţionale pentru Crăciun. Albumul se intitulează „Un Crăciun cu Ştefan Bănica” şi conţine 10 cântece alese cu grijă de artist, colinde şi melodii ce surprind perfect atmosfera Sărbatorilor, unele dintre cele mai cunoscute piese dedicate Sărbătorilor de iarnă, hituri cunoscute, precum şi noul cantec de Crăciun: „Ho Ho Ho”, coloana sonoră a filmului omonim, ce va fi lansat pe 20 noiembrie, în cinematografe.

Pe lângă colindele tradiţionale, albumul de colecţie conţine şi piese compuse de către artist, melodii pline de căldură, special pentru Crăciun, printre care se regăsesc „Doar o dată-i Crăciunul”, „Doar un Crăciun cu tine”, precum şi melodii internaţionale închinate Sărbătorilor, „Joy To The World” , „I’ll Be Home For Christmas” sau „Adeste Fideles”.

Totodată, artistul va însufleţi timp de patru zile Sala Palatului, prin concertele extraordinare promise fanilor, în perioada 10 – 13 decembrie 2009.
Potrivit organizatorilor evenimentului, aproximativ 80% din bilete au fost deja vândute numai în prima săptamână de la punerea în vânzare. Preţul unui bilet porneşe de la 50 lei (categoria IV) şi ajunge la 120 lei (categoria I).

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"