uberLADIES. Irina, 24 de ani: multe femei conduc mult mai bine, mai în siguranță și uneori chiar mai rapid decât bărbații

Cu ocazia zilei de 8 martie, Uber și Fashion Days și-au propus să ofere un moment special mai multor doamne și domnișoare care, în timpul lor liber, aleg să își împartă mașina pe platforma Uber, ducând oamenii la destinație. Ele au fost invitate la o ședintă foto profesională, pregătita de stiliștii de la Fashion Days, cu ținute din noile colecții de primăvară.

Irina are 24 ani si este Area Sales Representative pentru o companie multinaţională de curierat, iar în timpul liber este șofer partener Uber. Iubește să danseze (a făcut cursuri de dans timp de 12 ani), iar prioritatea sa în acest moment sunt călătoriile.

Cum e sa conduci prin București? Dacă ai alege un singur cuvânt pentru traficul din București, care ar fi acela?

Provocare. Însă dacă ai o companie plăcuta în mașină, poate fi de-a dreptul distractiv și relaxant. Îmi place foarte mult să conduc, este o activitate care mă relaxează și mă deconectează de rutina zilnică.

Ce parere ai despre stereotipul ca femeile nu conduc bine?

Nu sunt de acord absolut deloc. Sunt multe femei care conduc mult mai bine, mai în siguranță și uneori chiar mai rapid decât bărbații. De acord, exista femei carora ar trebui să li se interzică să conducă, însă este valabil și pentru bărbaţi. Din păcate, cred ca nu suntem încă acolo unde să nu îi mai judecăm pe ceilalţi în funcţie de sex sau de culoarea părului.

irina, sofer Uber

De ce UBER?

Pentru că pot să fac asta oricând vreau și pentru că îti oferă o multitudine de posibilități și de provocări. În plus, îmi oferă ocazia să ajut oamenii si să le ofer un serviciu sigur, de calitate, la cele mai înalte standarde.

Ce i-ai recomanda unei femei care se gândește să devină șofer partener UBER?

Recomandarea numărul unu: ÎNCEARCĂ! Este o experiență uimitoare, de care te vei bucura în fiecare moment. Vei împărtăşi experienţe și îți vei face prieteni noi.

Cum sunt pasagerii pe care îi duci la destinaţie?

Pasagerii sunt oameni frumoși, îmi face o plăcere aparte să discut cu ei, de multe ori ai lucruri de învățat. Personal, experienţa Uber m-a ajutat și pe plan profesional, cunoscând oameni din toate segmentele de piață, și cu care chiar am încheiat parteneriate de afaceri.

Care a fost una dintre cele mai amuzante reacții ale utilizatorilor atunci când au descoperit o femeie la volan?

Îmi aduc aminte un pasager, un tânăr domn la aproximativ 28 de ani. Deschide ușa mașinii, mă analizează, mă întreabă dacă nu e o glumă, se urcă în mașină, își pune centura, respiră adânc și spune ” eu sunt gata, sper să fie bine”. M-am amuzat copios, mi-a confirmat apoi că glumise și că avea încredere totală în aptitudinile mele de șofer. Îmi place să cred că nu l-am dezamăgit.

Irina, sofer partener Uber

Utilizatorii Uber pot scrie în aplicație mesaje pentru șoferii parteneri. Împărtăşeşte cu noi una sau două din mesajele tale preferate primite de la pasageri.

Mă bucură toate mesajele pe care le primesc. “Fantastică, foarte prietenoasă. As avea încredere să ne ducă oriunde” sau “Adevăratul spirit Uber! Aveți grijă de aceasta tânară” – sunt doar două exemple de mesaje primite de la cei pe care i-am condus prin București.

Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Carieră

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: