uberLADIES. Cristina, 34 de ani: Șofatul prin București poate fi o adevărată provocare, dar cum eu nu mă dau deoparte în fața unei provocări, ne vedem în trafic

Cu ocazia zilei de 8 martie, Uber și Fashion Days și-au propus să ofere un moment special mai multor doamne și domnișoare care, în timpul lor liber, aleg să își împartă mașina pe platforma Uber, ducând oamenii la destinație. Ele au fost invitate la o ședintă foto profesională, pregătita de stiliștii de la Fashion Days, cu ținute din noile colecții de primăvară.

Cristina are 34 de ani și lucrează ca agent de vânzări, iar în timpul liber este șofer partener UBER. Îi plac plimbările în aer liber și șofatul.

Cum e să conduci prin București? Dacă ai alege un singur cuvânt pentru traficul din București, care ar fi acela?

Cu siguranță, “aglomerat”. Șofatul prin București poate fi o adevărată provocare, dar cum eu nu mă dau deoparte în fața unei provocări, ne vedem în trafic 😉

Cristina, sofer-partener Uber

Ce părere ai despre stereotipul că femeile nu conduc bine?

Cred că depinde de experiența fiecăruia. Sunt femei cărora nu le place să conducă și atunci nu au aceeași dexteritate ca a unui bărbat, poate. Totodată, sunt femei care conduc foarte bine și bărbați care lasă de dorit. Repet, sunt cazuri și cazuri.

De ce UBER?

Pentru că îmbin o nevoie cu o plăcere. Odată pentru că UBER reprezintă o sursă în plus de venit, iar apoi pentru că îmi place foarte mult să conduc. Mai mult, am libertatea de a-mi face propriul program și plăcerea de a cunoaște oameni cu foarte mult bun-simț și povești interesante.

Ce i-ai recomanda unei femei care se gândește să devină șofer partener UBER?

Să nu mai stea pe gânduri, să o ia ca pe o provocare. Mai ales că este safe și ai ocazia să socializezi cu persoane foarte diferite, dar care au în comun faptul că-s educate și, așa cum spuneam mai sus, cele mai multe dintre ele au foarte mult bun-simț.

Cum sunt pasagerii pe care îi duci la destinație?

Diverși. Am întâlnit oameni de toate vârstele, categorii sociale diferite, dar toți sunt prietenoși și sociabili.

Care a fost una dintre cele mai amuzante reacții ale utilizatorilor atunci când au descoperit o femeie la volan?

Și acum mă amuz când îmi aduc aminte un tip care a intrat în mașină și a zis: “Wow, ce tare! Ești prima fată pe care o întâlnesc la UBER! Ce tare!”. Era foarte entuziasmat și m-a distrat copios reacția lui.

Cristina, sofer-partener Uber

Utilizatorii UBER pot scrie în aplicație mesaje pentru șoferii parteneri. Împărtășește cu noi una sau două dintre mesajele tale preferate primite de la pasageri.

Vă spun cele mai recente mesaje, și anume: “A very polite and friendly driver”, “La cât mai multe fete”. Recunosc că la sfârşitul cursei sunt mereu nerăbdătoare să le citesc şi vreau să le mulţumesc tuturor pentru gândurile bune.

Siguranța în mijloacele de transport este importantă pentru toată lumea, dar mai ales pentru femei. Datorită tehnologiei, Uber este una din cele mai sigure moduri de a te deplasa prin oras, fie ca esti pasager sau că alegi să iti imparti masina. Uber si Asociața Necuvinte (una dintre cele mai puternice voci împotriva abuzurilor asupra femeilor) si-au unit forțele pentru a promova siguranța în mijloacele de trasport și acasă. Uber a devenit partener de mobilitate al Asociației Necuvinte, asigurând transportul echipei și al femeilor care beneficiază de sprijinul lor, timp de un an. Intră pe site-ul Asociației Necuvinte și vezi cum poți ajuta.  Știm că timpul e important pentru tine. De aceea, dacă vrei sa virezi cei 2% către Asociația Necuvinte, Uber îți oferă două curse gratuite către și de la sediul Asociației Necuvinte (Str. Ion Campineanu nr. 20, Sector 1, Bucuresti). Pâna pe 20 mai, folosește codul SustinNecuvinte pentru a ajunge la sediul Asociației, de luni până vineri, între 10:00 și 18:00, lasă acolo formularul tău completat, iar voluntarii asociației se vor ocupa mai apoi să ajungă la timp la Administraţia Financiară de care aparţii.

 

 

Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Carieră

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: