Tyra Banks

De Corina Buhagiar pe 03 decembrie 2009

Tyra s-a născut în 1973, la Los Angeles. Fotomodel de succes cu o avere estimată la peste 18 milioane de dolari, Tyra a fost desemnată de revista People cea mai frumoasă femeie din lume în 1996.
A fost de asemenea Modelul Anului şi „Woman of the year” în anul 2000.

În copilărie era terorizată de fratele ei mai mare, Devin, iar colegele de şcoală o ridiculizau datorită siluetei ei filiforme. Părinţii ei au divorţat când ea avea şase ani. Mama ei, Carolyn London, este fotograf profesionist, managerul Tyrei şi cea mai bună prietenă.

În adolescenţă era celebră pentru că zdrobea inimile băieţilor şi întotdeauna ea îi părăsea pe ei.

Ajunsă la Paris ca model a făcut o impresie uriaşă, cu 25 de show-uri pe sezon, un record pentru o începătoatre. Tyra a jucat în filme şi de asemenea s-a implicat în televiziune. Este corespondent pentru „The Oprah Winfrey Show” şi se zvoneşte că Oprah o pregăteşte ca să-i predea ştafeta.

Tyra a făcut şi propria emisiune, „America’s Next Top Model” foarte populară în State, sau talk show-ul „The Tyra Banks Show”. Este una dintre cele patru femei de culoare considerate în mod repetat de Time Magazine ca fiind cele mai influente din lume.

foto: Northfoto

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital