Tu ce stii despre afrodiziace?

De Unica.ro pe 15 noiembrie 2009

Cuvantul afrodiziac, derivat de la afrodita, zeita antica graca a dragostei, desemneaza…
Tu ce stii despre afrodiziace?Cuvantul afrodiziac, derivat de la afrodita, zeita antica graca a dragostei, desemneaza ceva ce sporeste dorinta sexuala sau excitatia.

Dr. David Reuben, autor al cartii „Tot ce ai vrut sa stii despre sex”, mentioneaza ca afrodiziacele se refera, de obicei, la droguri precum Musca Spaniola si altele, dar semnificatia sa poate include carti sau filme stimulante sexual, chiar si chirurgia estetica a organelor sexuale.

David Reuben afirma ca ginsengul si alte astfel de afrodiziace pot fi o mare problema. „Sexul se petrece si in minte, nu numai in corp. Daca iei 100 de barbati si la jumatate dintre ei le dai, sa zicem, pilule ginseng iar cealalta jumatate pilule de zahar care arata exact la fel, 25% din barbatii care au luat pilule de zahar vor spune ca acestea i-au ajutat din punct de vedere sexual. Deci este greu de spus.”

Autorul considera ca pornografia este unul dintre cele mai bune afrodiziace. Barbatii si femeile reactioneaza prin excitatie sexuala si la poze ale reprezentantilor sexului opus, dezbracati. Imaginea este procesata de creier ca si cum ar fi reali. Acelasi lucru este valabil si pentru textele care descriu activitatile sexuale.

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional