“True blood” aduce sângele pe telefon

“Twilight” a atras numeroşi partizani ai vampirismului, dar serialul de succes “True Blood” a reuşit să extindă fenomenul şi pe piaţa de publicitate inteligentă.
Beneficiind de o campanie publicitară de proporţii, încă din 2008, de la lansarea primei serii, “True Blood” şi-a cucerit fanii prin spoturile extrem de ingenioase, dar şi prin reclamele de-a dreptul şocante.

Ultima campanie “True Blood“, menită să îi ţină ocupaţi pe fani, nu doar în pauza publicitară, o reprezintă crearea unei aplicaţii pentru telefoanele cu touchscreen… la fel de sinistră.

Cine s-a plictisit să butoneze iPhone-ul îşi poate descărca cea mai recentă temă video marca “True Blood“, care poate fi la fel de potrivită şi pe post de campanie pentru donaţiile de sânge.

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dpUT5QtIdcc&amp;hl=en_US&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dpUT5QtIdcc&amp;hl=en_US&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Recent, reprezentanţii HBO au fost nevoiţi să îşi ceară scuze pentru difuzarea unui spot publicitar, în care apărea un copil care plânge lângă o piscină cu sânge.

Foto: True-Blood.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: