Trendurile ECCO pentru sezonul toamna-iarna 2010

De Unica.ro pe 12 august 2010

Pentru sezonul toamna-iarna 2010, ECCO propune o revitalizare a valorilor clasice. In noua …
Trendurile ECCO pentru sezonul toamna-iarna 2010Pentru sezonul toamna-iarna 2010, ECCO propune o revitalizare a valorilor clasice. In noua colectie se pune accent pe solidaritate, curaj si perseverenta.

Cele patru trenduri pentru acest sezon – Sweet Temptation, Worker’s Uniform, Blue Collar Classic si The New Business – sunt create astfel incât sa evidentieze aceasta directie a noii colectii.

Sweet Temptation uimeste prin combinatia sa de senzualitate, romantism si nonconformismul specific stilului punk. Surpriza consta in folosirea culorilor pale, dar a nuantelor rebele. Aceasta colectie isi propune sa gaseasca look-ul „ravasit” perfect: tinte, piele si detalii dure. Sweet Temptation are un aspect sport, care evidentiaza trasaturile corpului, prin varietatea modelelor propuse: imprimeuri de pânze de paianjen, motive punk etc.

Trendurile ECCO pentru sezonul toamna-iarna 2010

Blue Collar Classic propune un aspect de denim vintage, cu detalii care atrag privirea. Pantofii din aceasta colectie se fac remarcati prin culorile naturale, inspirate din culorile toamnei.

Trendurile ECCO pentru sezonul toamna-iarna 2010

Worker’s Uniform reprezinta un tribut adus incaltamintei specifice pentru ferme. ECCO a integrat elemente traditionale in noua sa colectie, astfel obtinând o revitalizare a clasicelor cizme de ferma, acum fiind potrivite si pentru oras. Cum blugii vor deveni uniforma acestui sezon, colectia Worker’s Uniform se va potrivi oricarei tinute.

Trendurile ECCO pentru sezonul toamna-iarna 2010

Trendurile ECCO pentru sezonul toamna-iarna 2010Colectia The New Business ofera o noua interpretare culorilor si stilurilor clasice, oferind o senzatie de relaxare. Stilul propus este plin de gust, minimalist cu pantofi confortabili. In moda, atitudinea controlata este exprimata printr-un strat de confectie adaugat unei siluete grafice puternice. Design-ul este, in acelasi timp, modern si vintage. Pantofii sunt disponibili in piele gri, maro, crem, albastru si negru.

Pentru mai multe informatii, vizitati ecco.com/ro si
facebook.com/ECCORomania

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani