Transformări spectaculoase în filme

De Unica.ro pe 16 iulie 2010

O cantitate impresionantă de machiaj şi câteva efecte speciale, pot face din cei mai seducători actori şi cele mai sexy actriţe, personaje de nerecunoscut. Ţi-ai fi imaginat vreodată…
cum ar arata Brad Pitt dacă ar fi bătrân, ridat şi mic de înălţime? În „The Curious Case of Benjamin Button” ai ocazia să îl vezi în rolul lui Benjamin Button,  un om care s-a născut bătrân şi întinereşte cu trecerea anilor, iar acest lucru a fost posibil doar cu ajutorul unei transformări radicale a frumosului actor, atât prin tehnici vizuale cât şi prin machiaj complex.

La capitolul filme de groază, monştri şi alte personaje înfricoşătoare transformările pe care le vedem în filme necesită ore în şir numai pentru machiaj, apoi la fel de necesare sunt şi efectele speciale pentru a obţine în final un personaj cât mai natural.

Cazurile cele mai „uşoare” sunt acelea în care un actor tânăr trebuie să joace rolul unei persoane mai în vârstă. Atunci este suficient machiajul şi talentul actorului de a se transpune în pielea personajului.

Vezi în galeria foto de mai jos cele mai spectaculoase transformări din filme.

Foto: Northfoto

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară