(P) Trăieşte experienţa Pure & Natural cu NIVEA

De pe 09 iulie 2012

Ce înseamnă NATURAL pentru tine? Care sunt experienţele naturale care te definesc şi în care te regăseşti ca femeie?
Sunt intrebarile de la care a plecat ultima campanie NIVEA Pure & Natural. O gama cu o filozofie 100% naturala si cu 95% ingrediente de origine naturala, ce ofera pielii ingrijirea necesara.
Raspunsurile la intrebare, alaturi de informatii despre produsele Pure & Natural, le-am strans pe www.nivea.ro/experientenaturale , o sectiune speciala creata pe pagina NIVEA, prin intermediul careia vei afla care este profilul tau Pure & Natural. Rand pe rand, cele sapte intrebari care alcatuiesc quiz-ul, te vor ghida spre oazele de verdeata urbane sau spre poienile inmiresmate din munti. Spre produsele care ingrijesc pielea, in functie de nevoile fiecareia, si spre premiile Pure & Natural, printre care se numara, o excursie in Delta Dunarii sau o excursie la Sighisoara, 2 vouchere pentru redecorarea balconului,  20 de cosulete de picnic, 20 de genti de piele si numeroase produse NIVEA Pure & Natural.
Asadar, esti City Green sau Nature Green? Esti genul care alearga desculta prin iarba sau genul care alege o plimbare prin parc, incaltata in pantofii ei preferati?
E randul tau sa raspunzi si sa te bucuri de experienta NIVEA Pure & Natural.
Foto: Thinkstock

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite