Tot restaurantul a rămas șocat când o femeie a ieșit repede lăsându-și copiii la masă

Ce trebuia să fie o cină liniștită în familie s-a transformat într-o seară pe care mulți aveau să o țină minte.

“Mama ne ducea pe mine și pe frățiorul meu, o dată pe lună la restaurant. Voia să ne răsfețe sau pur și simplu, avea nevoie de o zi pe lună în care să nu-și facă griji ce o să gătească la cină.

Într-o seară, mâncam liniștiți când, afară s-a auzit o bufnitură undeva pe stradă. Mama, care e asistentă medicală, s-a ridicat imediat, era vorba de un accident de mașină. Ne-a lăsat în grija unei perechi care era langă masa noastră și a fugit cât a putut de repede.

Bărbatul care avea grijă de noi m-a întrebat dacă mama s-a dus să-i ajute pe cei implicați în accident. I-am spus că da, mama e o asistentă experimentată și așa face de fiecare dată, sare mereu în ajutorul celor care au nevoie de asistență medicală.

Era mare vâlvă în restaurant. Personalul restaurantului ieșise din bucătărie și se uita pe geam. Fratele meu  le spunea, mândru tuturor că mama e asistentă și că ea îi ajută pe toți.

30 de minute a stat mama afară. A chemat ambulanța, le-a acordat primul ajutor răniților și a vorbit cu medicii și polțiștii care au sosit la fața locului. După 30 de minute s-a întors la masă de parcă nimic nu s-a întâmplat.

Femeia de langă masa noastră a întrebat-o pe mama dacă totul e în ordine. Mama i-a spus că este o fată rănită, că a stat cu ea până a venit ambulanța, că are câteva răni, dar nu îi pun în pericol viața.

20 de minute mai târziu, terminăm de mâncat și mama cere nota.

Bărbatul care stătea lângă noi s-a ridicat, aluat nota noastră și i-a spus mamei:

– Dacă aș fi implicat într-un accident de genul ăla și aș avea nevoie de ajutor, mi-aș dori să fii acolo să ajuți. Orice persoană care sare așa repede în ajutorul cuiva merită, cel puțin să i se facă cinste cu o masă.

În ciuda protestelor mamei, bărbatul a plătit nota noastră.

Domnule, dacă citești asta să știi că ai impresionat-o pe mama. Oamenii ca tine și ca mama mă fac să privesc cu optimism în viitor.”

Sursa foto 123rf

Citește și A lăsat mașina parcată în fața restaurantului, după ce consumase alcool. A doua zi a găsit un bilet impresionant atașat de parbriz

Citește și I s-a spus că e doar o asistentă. Iată cum a răspuns

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: