Tom Cruise

S-a născut pe 3 iulie 1962, la Syracuse, New York, singurul băiat din cei 4 copii ai familiei. Copilăria şi-a petrecut-o într-o continuă mutare, schimbând nu mai puţin…
de 15 şcoli. Când Tom avea 11 ani părinţii săi au divorţat, iar el s-a mutat la NY cu mama şi tatăl său vitreg. .

Tom nici nu visa că va deveni unul dintre cei mai celebri şi bine plătiţi actori din lume pe vremea când ambiţia s-a era să devină preot, adică la 14 ani. S-a răzgândit însă în timpul liceului, părăsind şcoala la 18 ani pentru o carieră în show bizz. Ce a urmat este legendă… “Top Gun”, “Rain Man”, “Născut pe 4 iulie”, “Jerry Maguire” sau seria “Mission: Impossible” sunt filme care au intrat în istorie.

A fost căsătorit pentru 3 ani cu Mimi Rogers, apoi a urmat mariajul de 11 ani cu Nicole Kidman împreună cu care a înfiat 2 copii, ca – după o relaţie de 3 ani cu Penelope Cruz – să se recăsătorească cu mult mai tânăra Katie Holmes care i-a dăruit o fetiţă.

Despre începuturile carierei sale, Tom spunea: “Ca tânăr actor, oamenii încercau să mă definească înainte ca eu însumi să fi aflat încă cine eram. Dar încă îmi amintesc că gândeam: Asta este ceea ce iubesc să fac şi sper să fiu în stare să o fac pentru totdeauna!”

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: