Tom Boxer, pus la perete de Liviu Hodor

De Diana Zagrean pe 03 iulie 2012

Tom Boxer, talentatul DJ şi producător cunoscut pentru hiturile „Morena” feat Antonia, „Deep in Love” feat Morena sau „Voulez Vous” feat Meital de Razon, se lasă dezbrăcat de secrete marţi, 3 iulie, în cadrul emsiunii Request 629 de la Radio 21, găzduită de Liviu Hodor între orele 18:00 şi 21:00.
Artistul este invitat al rubricii „Vedete la perete”, în cadrul căreia vedetele stau de vorbă cu fanii pe peretele de Facebook Radio 21. Ascultătorii îi pot pune lui Tom Boxer tot felul de întrebări, iar DJ-ul promite să le răspundă tuturor, în măsura în care întrebările sunt decente.

„M-am gândit că fanii îşi doresc foarte mult să stea de vorbă live cu artiştii lor preferaţi. Aşa că în fiecare marţi şi joi o să le dau ocazia să facă acest lucru pe pagina de Facebook Radio 21. Pe lângă intervenţiile în direct de la Request 629, starurile vor răspunde tuturor întrebărilor primite pe Facebook de la fanii lor.”, spune Liviu Hodor.
Liviu Hodor, cel mai fashion DJ din România, se aude la Request 629, de luni până vineri, între orele 18:00 şi 21:00, unde îşi răsfaţă ascultătorii cu cea mai bună muzică a momentului, mixată în trei ore cu dedicaţii şi voie bună! Liviu Hodor invită câte un artist în emisiune, în fiecare marţi şi joi, pentru a-i afla şi cele mai ascunse secrete, în cadrul rubricii „Vedete la perete”.
Foto: Arhiva Libertatea
 
 

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi