Tipsuri pentru o relatie de durata

De Unica.ro pe 14 septembrie 2010

Sfatul 1: Timp pentru vorbit. Stiai ca partenerii unui cuplu petrec numai aproximativ …
Tipsuri pentru o relatie de durataRespecta sfaturile de mai jos si te poti bucura de o relatie de iubire cat mai linistita.

Sfatul 1: Timp pentru vorbit.
Stiai ca partenerii unui cuplu petrec numai aproximativ 11 minute unul cu celalalt? Oricat de ocupata ai fi, fa-ti timp sa stai de vorba cu partenerul tau. Este dovedit faptul ca ascultarea si impartasirea experientelor de peste zi fac bine cuplului.

Sfatul 2: invata sa apreciezi.
Daca vei sti sa-i arati partenerului cat de mult ii apreciezi munca si cat de multumita esti fata de el, atunci este foarte probabil ca si tu sa fii rasfatata in fiecare seara…

Sfatul 3: controleaza furia.
Cuplurile care dureaza sunt si cele care stiu sa se certe; altfel spus, niciun un cuplu nu rezista fara mici discutii. Ce trebuie sa stii este ca nu trebuie sa iti versi nervii pe partenerul tau, ci sa fii capabila sa ai o discutie calma, atunci cand intervin anumite probleme.

Sfatul 4: saruta.
Nu subestima puterea unui sarut. Atunci cand iti saruti partenerul nu numai ca il binedispui, dar si tu te vei simti mult mai relaxata. Specialistii au stabilit ca sarutul ajuta la reducerea stresului si la prevenirea starilor de anxietate pentru ambii parteneri.

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital